Those who inspire

Peter van der Bent, Owner M or E Consultancy

Wat ik doe? Naast het bieden van interim management business & organisatie en het daar waar nodig herijken van teams, doe ik ook individuele begeleidingstrajecten.

Wat ik om me heen zie is dat alleen al in mijn netwerk veel relatief succesvolle mensen vastlopen op hun unieke levenspad en eigen doel en missie in dit leven (dharma). Zichzelf verliezend in prestatiedrang, zich conformerend aan de wereld om zich heen, hierdoor zichzelf voorbijlopen en uit balans raken. En zich dan uiteindelijk de vraag stellen: is dit nou de beste versie van mijzelf?

Heb daar ook mee geworsteld totdat deuren zich als vanzelf voor mij opende en ik ontdekte wat mijn unieke talenten zijn om in te gaan zetten in de wereld. Soms is het namelijk zaak om eerst je pad te leren lezen, zonder het te willen beïnvloeden: een doel te hebben.

Ik laat mensen hun levenspad ontdekken door zichzelf in een veilig setting te openen, te reflecteren op zichzelf en de stilte te zoeken om te komen tot inzichten. Waarna we vanuit mijn rol als Human Facilitator® gezamenlijk een beweging in gang zetten om antwoorden te vinden. Intuïtief te gaan ontdekken, voelen, meemaken en alle benodigde zijpaden aan hulptroepen/ methoden te bewandelen om dit unieke levenspad te vinden.

Het vinden van dit levenspad betekent dat je je gaandeweg meer dienstbaar opstelt en gaat leven volgens je persoonlijke missie en doel. En hierdoor jezelf optimaal ontwikkeld in dit leven. Een bent met dit leven.

But what about you, wat is jouw pad?