Purpose, cause and belief

Wij zijn M or E Consultancy

M or E Consultancy is een adviesbureau met een verschil – we zijn niet alleen gespecialiseerd in lean-transformaties bij organisaties. Maar ook geïnteresseerd in de mens achter deze transformatie (de interne stakeholders van de organisatie). Wij helpen organisaties hun potentieel optimaal te benutten door interim-managementdiensten te leveren die zich onderscheiden van de massa. En ondersteunen hen met de nieuwste interactieve en/of ongeëvenaarde strategische marketingoplossingen en inzichten.

M voor Managementdiensten

Wij geloven dat organisaties en hun stakeholders van nature inefficiënt groeien en snel een punt kunnen bereiken waarop innovatie, focus en groei kunnen stagneren. Veelal is dit een kwestie van Verdraaide organisaties© en/of het verliezen van de aansluiting met persoonlijke doelen en missie. Ons doel is om elke organisatie waarmee we samenwerken in staat te stellen zich te concentreren op waar zij het beste in zijn: als je een bakker bent, maak dan het beste brood! Dit bereiken we door Anders vasthouden© en door de interne stakeholders in teamverband en/of individueel te begeleiden tijdens deze transitie.

E voor Energetisch in balans

Wij helpen organisaties niet alleen met het businessmodel te definiëren dat past bij de lange termijn doelen en/of helpen met het definiëren van deze doelen met een duidelijke focus. Het verschil in onze aanpak zit hem in het feit dat deze focus ook in lijn wordt gebracht met die van de interne stakeholders. Waarmee eventuele fricties tussen de hard- & soft values binnen organisaties vroegtijdig worden gesignaleerd en opgelost. Het is de hoeksteen van alles wat we doen, geloof in het potentieel van organisaties, wat gedragen wordt door het potentieel van de interne stakeholders.

Human Facilitators

Onze Human Facilitators® helpen de verbinding te maken tussen zakelijke- en persoonlijke doelen en om de te bereiken doelen beter te laten beklijven binnen organisaties. Door teams de weg te wijzen en/of individuele teamleden hun unieke levenspad (dharma) te helpen openen naar eigenaarschap (karma): Human Facilitation®.

Waarbij karma verwijst naar een eindeloze reeks acties en reacties, zakelijk en persoonlijk. Welke acties goed zijn, verkeerd zijn, hangt af van ieders individuele dharma: de plichten in het leven om met voorbestemde unieke vaardigheden en talenten de mensheid te dienen. Individuele plichten, evenals je keuzes, worden bepaald door karma uit het verleden en komen terug in het heden. En ballen onvermijdelijk ook samen in plichten voor de organisatie (PeoplePlanetProfit).

Onze Human Facilitators® brengen zakelijke- en persoonlijke doelen en missie weer met elkaar in balans en in lijn met het individuele unieke levenspad.